Utkiken

200 m2 och vårat senaste tillskott. Här hyr Du dig och dina kollegor kontor/kontorsplats uppe på vårt nybyggda loft. Svårslagen utsikt, både stora gemensamma ytor och privata mötesrum.


Lokalen kan också bokas/användas av externa arrangörer för exempelvis: workshops, möten, matlagning, mindre fester, fotografering och utställningar.


Wifi, fullt utrustat kök, badrum med dusch och tvättmaskin.

Ledigt: 2 nyrenoverade kontor för omedelbar uthyrning.

KONTAKT

När Win blir Win Win

Med ett öppet sinne kommer man längre, dela med dig, skapa, förnya, ta del av vår gemenskap, tillsammans blir vi House of Win Win  .

I vår lokal Utkiken så sitter kreativa företagare som precis som du har drömmar och vill skapa. Vi har konstnärer, arkitekter, Art Directors mm. Du känner dig snabbt hemma, och du, allt ingår, skrivare, kaffe, konferensrum, relaxhörna osv.

Hos oss har du stora höj & sänkbara skrivbord, du kan jobba i lugn och ro i en inspirerande miljö.

Koppla av i vår Lounge med en kopp, tillsammans med dina nya kollegor skapar ni Win Win

Vill du vara lite för dig själv? Hoppa in i vårt ”ägg” och njut av utsikten över havsinloppet! Vinga i bakgrunden Älvsborsbron i förgrunden

Konferensrum ingår kostnadsfritt, givetvis är det bokningsbart och plats för 10 st

Luncherna äter ni vid vårt matsalsbord eller på någon av alla de trevlig restaurangerna i närheten. Ni kanske promenera ner 30 m till havet och sätta er i gräset med Röda Stens fantastiska ”take away” lunch?

Vad säger de som sitter på våra kontor?

Jag har suttit i denna lokalen sen Win WIn öppnade upp, jag började med en flexibel kontorsplats men har nu flyttat in i eget kontor.  Att vara en del av WinWin är en spännande resa, följ med du också!