TERASSEN

Spektakulär lokal om ca 100 m2 till detta kommer unik terass i soligt läge med utsikt över hela hamninloppet, Älvsborgsbron och Röda Sten. Här kan ni som företag ha kreativa träffar, seminarier, konferenser, ja det är bara fantasin som sätter gränserna. Vi kan också ordna matlagningskvällar med vår kock. Kontakta oss med era önskemål.

KONTAKT
Till Terrassens egna hemsida
[object Object]

Fakta om Terassen

Helt unik konferensvåning i Göteborg. Här sitter ni i en rustik lokal med utsikt över hamninloppet. Lokalen har under åren vart inspelningsplats för flera filmer, Bl.a. filmen om Håkan Hellström. Nu fungerar Terassen mest som en konferenslokal och med sitt oslagbara läge vid Sockerbruket i Göteborg har lokalen för många företag blivit ett återkommande inslag i deras verksamhet.

Till Terrassens egna hemsida
fest & konferensvåning i Göteborg

Antal platser: 35

Kvm: 100 + Terass

Toalett/Bad

Komplett Kök

Helt unik Konferenslokal i Göteborg med egen terass

Hör av er till oss så berättar vi mer om vår hur ni kan göra något alldeles extra av er konferens. Vi har möjlighet att ordna en kock åt er eller så ombesörjer vi bokning av bord samt transport

TERASSEN GÖTEBORG

”Vi fick en helt fantastisk konferensupplevelse, möjligheten att avsluta konferensen med att laga middag tillsammans och se solen gå ner i havet var magiskt” -Volvo Cars.