Loading...
Nyheter2017-10-17T06:25:17+00:00

Pssst . .. . . Göteborgs häftigaste uteplats är nu äntligen klar för besökare

Efter mycket planerande och jobb har vi nu äntligen återställt  Terassen som den såg ut i filmen ”Känn ingen Sorg”, den fantastiska filmen om Håkan Hellström. Vi kan ärligt säga att det är den absolut häftigaste uteplatsen i Göteborg. Välkomna på visning.

Läs mer om vår konferenslokal här.

By |september 3rd, 2019|

Fikaträff med Äldrekontakt på Terassen

House of Win Win hade äran att få ta emot 2 fikagrupper från Äldrekontakt* söndagen den 16:e december. På kort tid hade organisationen fått problem att hitta lokal till just denna träff och givetvis ställde vi upp och satte igång kaffekokarna. Under ett par timmar hade vi en mysig stund och fick ta del av små & stora historier. Tack för att vi fick denna chans och välkomna åter.

 

**Äldrekontakt startade 2008 som en önskan om att ge något tillbaka till den generationen som har byggt det samhälle som vi har förmånen att få leva i idag. En önskan om att visa tacksamhet och ge tillbaka.

By |december 17th, 2018|

PUSH årliga halloween middag på Terassen

En fantastisk välregisserad tillställning gick av stapeln den 3:e november på Terassen. Varje år anordnar Push en halloween middag i Göteborg, i år valde de att ha denna hos oss på Terassen. Efter många timmars jobb fick vi rätt ”skräck” känsla i lokalen, lagom till alla underbara besökare gjorde entré. Calle Kock stod för middagen under denna ljuvliga kväll, alltid lika gott. Festligheterna fortsatte på Push långt in på småtimmarna.

By |november 6th, 2018|

Dags för ny yta att verka inom?

Nu har vi sammanställt vilka kreativa utrymmen som vi för tillfället har möjlighet att erbjuda. Listan kommer uppdateras kontinuerligt. så tveka inte att kontakta oss om ni känner att det är dags för en förändring.

För tillfället är ca 5-6 ytor av våra 55 lediga

Klicka här för att se vad vi kan erbjuda dig & din verksamhet.

By |september 25th, 2018|

Till toppen