Lediga lokaler att verka i.

Nedan finner ni vilka kontor vi för dagsläget har ledig. Kontakta gärna oss för visning.

 

Kontakta oss

Unikt kontor – sällan ledigt – 2 rum i 1700 tals villa

Känn historiens vingslag i denna unika 1700 tals villa belägen i Gathenhielmska Kulturreservatet. Här har ni 2 rum med utsikt över Stigbergstorget. Huset är från början av 1700 talet med en unik karaktär. Rummen måste upplevas och den totala ytan är på ca 30 kvm.

Hyra 7500 kr (ingen moms)

Kontakta oss

Tyvärr redan uthyrd

Havsnära kontor för två i unik miljö

Högst upp i Sockerbruket 17 har vi nu ett konto för  2 personer. Helt nya höj och sänkbara skrivbord och de bästa ergonomiska stolarna på marknaden. Ni har ca  17 kvm själva men ni har access till hela 210 kvm, konferensrum, kaffemingel, matsalasbord, lounge mm. I hyran ingår allt från kaffe till utskrifter mm. Alla trevliga kollegor som du får på köpet bjuder vi på. 

Hyra: 6 000 kr

Kontakta oss

Flexibel arbetsplats i fantastisk miljö!

Högst upp i Sockerbruket 17 erbjuder vi dig en flexibel arbetsplats med access till hela 210 kvm, konferensrum, kaffemingel, härliga AW & workshops samt snabbaste bredbandet i stan nya fantastiska kollegor bjuder vi på. Ps. Skrivborden är höj och sänkbara och med en härlig arbetsyta

1750 kr/månad inkl allt.

 

Kontakta oss

Häftigaste kontoret i Majorna

Ett fantastiskt kontor med plats för 4. Stort fönster från 1800 tal och en otrolig takhöjd om 5 meter. Nymålat golv och redo för ny hyresgäst. Vårt bästa kontor är nu ledigt. Sockerbruket 17 vån1. 

Hyra: 5000 kr + moms

 

Kontakta oss

Tyvärr redan uthyrd

Eget ljudisolerat  prisvärt kontor om 12 kvm

Verka i film & ljudkollektivet. Här har du ett litet kontor  som är fullständigt ljudisolerat om ca 12 kvm. I lokalen om 200 kvm verkar många inom film & ljud men givetvis behöver inte din verksamhet vara detta. Du har tillgång till konferensrum, kök, gemensamhetsutrymmen mm.

Hyra: 4500 kr + moms

 

Kontakta oss

Fast skrivbordsplats med havet som granne

Vår kanske bästa skrivbordsplats är nu ledigt. Bra förvaring och ostört läge med oslagbart pris vid Sockerbruket 17.

1 fast skrivbordsplats med förvaring = 2 000 kr + moms i månaden inkl kaffe, utskrifter och kollegor.  Hela lokalen är på ca 210 kvm i etage med egen terass och vidsträckt utsikt över majorna.

Ps. Skrivborden är höj och sänkbara och med en härlig arbetsyta

 

Kontakta oss