Unik konferenslokal i Göteborg

Kontakta oss för visning
Gå till Terrassens egna hemsida

Göteborgs bästa utsikt! Sluta upp med de vanliga tråkiga konferensrummen som finns idag, hos oss får ni en unik upplevelse i en unik miljö. Här släpps tanken fritt i en historisk miljö med blandade material och vidsträckt utsikt över hamninloppet i Göteborg. Generös takhöjd om 5 meter och egen Terrass gör du och dina kollegor kan utvecklas tillsammans i en kreativ miljö. För att du skall kunna koppla av fullständigt kan vi ombesörja allt från mat på plats under dagen till egen kock för låta konferensdagen övergå i middag på kvällen.

Komplett unik konferenslokal med plats för 40 sittande  .

Detta ingår genom att hyra hos oss

  • Komplett konferenslokal i Göteborg
  • Plats för 40 sittande
  • Projektor & TV
  • Fullt utrustat restaurang kök
  • Terrass om 50 kvm med vidsträckt utsikt över hamninloppet i Göteborg.
  • Ni kan komplettera en bokning med allt från privat kock till inspirationsföreläsare

Vår konferenslokal har vart med i flera filmer, senast i Filmen om Håkan Hellström

PS. Ni kan med fördel ta er till oss med båt. Kontakta gärna RibTours för detta

Unik konferenslokal i göteborg
egen terass i sockerbruket

Söker du en unik möteslokal i Göteborg? Kontakta oss nu så berättar vi mer

Vi vill passa på att ge dig lite tips inför din kommande konferens i Göteborg. Behöver ni en egen kock? Vi skulle gärna ta tillfället i akt och rekommendera Calle Kock. Han skräddarsyr menyn efter era önskemål och har även matlagningskurser.

Bra restauranger i området är bl.a. Porter Pelle och Sjömagasinet. Sjömagasinet behöver väl kanske ingen större presentation men Porter Pelle hjälper även till med catering till er konferenslokal.

Det är lätt att ta sig kommunalt till konferenslokalen. Ta spårvagnen till Majornas vagnhall och gå sedan därifrån ner mot vattnet. På vänster sida när ni kommer ner till vattnet kommer ni se ett träd som står på ett tag. Där är er lokal.

Unik konferenslokal i Göteborg

Sockerbruketområdet ägs idag av HIGAB och har en helt otrolig historia. Du kan läsa mer om den här

Vill ni prova på att måla abstrakt konst? Då har vi samarbeta med Dive Madhouse kring detta och brukar vara en uppskattad aktivitet för att avrunda dagen med eller varför inte ha det som en punkt mitt i ert konferenspass för att släppa kreativiteten fri!

Ett uppskattat tema som vi har för våra gäster utomlands eller från andra delar av vårt avlånga land är vår Skaldjursfrossa. Här avnjuter ni i lugn och ro en fantastisk skaldjursbuffé i samarbete med Landala Fisk. Att ni gör detta på en plats som är mer än något förknippat med Göteborg gör inte saken sämre. Älvsborgsbron i förgrunden och Vinga i bakgrund.

För att kunna göra er konferensvistelse så unik som möjligt så är vi måna om era önskemål. Är det en sak vi vet så är det att den ena konferensen inte är den andra lik.