CoWorking i Göteborg

Vi tror på kraften när flera människor från olika bakgrunder men med öppenhet närmar sig varandra, då skapas magi, då skapas affärer

Är du intresserad av Coworking i Göteborg ? Fortsätt läs längre ner

coworking i Göteborg

Låt oss berätta lite mer om oss

Läs mer nedan om hur vi tänker på House of Win Win.

PLATSEN

Den fysiska miljön är och har alltid varit central för oss. Ända från det att konstprojektet ”Win-Win” initierades i ett antal ateljéer på Första Långgatan i Göteborg i slutet av nittiotalet, till att ursprungsidén några år senare utvecklades till ”House of Win-Win” och fysiskt flyttade huvudkontoret till Sockerbruket där vi idag har vårt starkaste fäste med 6 lokaler.  Att befinna sig i unika miljöer underlättar kreativt tänkande & skapar riktig coworking i Göteborg.

coworking i göteborg

Coworking / Nätverket

Mångfald, nyfikenhet och en gemensam längtan att skapa sin egen framtid i samvaro med andra, är det grundläggande hos oss.

Internt har vi ca 70 företag, föreningar och organisationer inom allt från longboard, tjänstedesign, konst, film, kommunikation, kaffekultur, djuplodande filosofi, teater, entreprenörskap, grafisk formgivning, webb, en surfakademi samt ett inspirerande magasin för en hållbarare livsstil.

Samt externt ett oändligt antal arrangörer som väljer oss som sin lokala arena för: marknader, filmklubbar, vernissager, seminarier, livespelningar, showroom, föreläsningar, modevisningar, fotografering, tankesmedjor mm..

Kreativt tänkande i Göteborg

FÖRHÅLLNINGSSÄTTET

Vi tror att människan har en inneboende potential till såväl konstnärligt som pragmatiskt skapande! Att släppa fram denna potential och låta den få chansen ger livskvalitet, livsnärvaro och resultat! Människor som med medvetenhet söker win-win:situationer, skapar tillsammans med andra likasinnade mer hållbara organisationer och ett godare samhälle.

Att se till helheten, till två eller flera parters bästa är att tänka win-win.

House of Win-Win står för:

”Ett icke normativt, istället ett utforskande.
Ett icke konkurrerande, istället ett samverkande.
Ett icke tvingande, istället ett lustdrivet förhållningssätt.”

Att tänka win-win är en förmåga alla har! Ett win-win:tänkande präglas av generositet och ansvarstagande. Dock inte ett ansvarstagande i benämningen att se sig själv behöva ta ansvar för andras behov, beslut och processer. Utan snarare genom att med sina handlingar ge andra individer/aktörer möjligheten och utrymmet att själva välja, agera, utvecklas och bidra!.

DETTA VILL VI GE DIG

Vi vill ge dig en unik miljö att utvecklas i. Vi tror att du vill ha frihet, därför har du tillgång till flera lokaler, alla med sin unika karaktär. Vi vill se ditt företag utvecklas, därför är vi väldigt noga med sammansättningen av de företag som sitter hos oss, coworking på riktigt. Vi tror att du vill nätverka, därför kan du välja hur du vill sitta i våra lokaler. Ps. Du kan givetvis ha ett enskilt kontor hos oss och vi har tysta rum

VÅRA PRISER

Vi har en enkel prismodell som gör att du vet vad du betalar varje månad för våra coworking platser och lätt kan byta mellan de olika alternativen

Nedan priser gäller våra lokaler Utkiken & Pelarsalen.

Behöver du parkering i samband med ditt kontor? Det finns att hyra via Göteborgs stads parkering

Flexplats

Kr1750/mån
  • Du tar den platsen som är ledig och som passar dig för dagen

Fast skrivbord

Kr2250/mån
  • Du väljer ett skrivbord som blir ditt och får dessutom extra förvaring samt möjlighet att ta emot post

Eget Kontor

kr4000 & uppåt/mån
  • Kontoren varierar i storlek & pris
  • 2 Personer betalar ca 5 000 kr
  • 4 Personer betalar ca 8-10 000 kr
  • Ps. Vi har givetvis större kontor också