Lediga lokaler att verka i.

Nedan finner ni vilka kontor vi för dagsläget har ledig. Kontakta gärna oss för visning.

 

Fullt uthyrt, kölista finns!

Kreativt utrymme i 1700 tals miljö

Det är inte ofta det sker men nu har  vi ca 35 kvm ledigt, ett eller två av  skrivarrummen i Göteborgs äldsta hus med privat innergård för möten och mingel är ledigt.

Denna villa uppfördes på 1700 talet och överallt så påminns du om historiens vingslag. Kakelugn i varje rum och utsikt mot Stigbergstorget. Lokalen är fördelad på 2 rum på totalt runt 30-35 kvm. Hyra på ca 7 000 kr.

Se mer här.

Häftigaste kontoret i Majorna

Ett fantastiskt kontor med plats för 4. Stort fönster från 1800 tal och en otrolig takhöjd om 5 meter. Nymålat golv och redo för ny hyresgäst. Vårt bästa kontor är nu ledigt. Sockerbruket 17 vån1. 

Hyra: 6000 kr + moms

 

FULLT UTHYRT

Eget kontor om 10-12 kvm vid Sockerbruket

Högst upp i Sockerbruket 17 har vi nu ett kontor där kan verka upp till 2 personer. Fräscht och med utsikt över hamninloppet från (litet fönster). Ert privata kontor är på ca 15kvm men ni har access till hela 210 kvm, konferensrum, kaffemingel, härliga AW & workshops. I hyran ingår allt från kaffe till utskrifter mm. Alla trevliga kollegor som du får på köpet bjuder vi på. 

Hyra: 4500 kr + moms

 

FULLT UTHYRT

Eget ljudisolerat  prisvärt kontor om 8 kvm

Verka i film & ljudkollektivet. Här har du ett litet kontor  som är fullständigt ljudisolerat om ca 8 kvm. I lokalen om 200 kvm verkar många inom film & ljud men givetvis behöver inte din verksamhet vara detta. Du har tillgång till konferensrum, kök, gemensamhetsutrymmen mm.

Hyra: 2500 kr + moms

 

Flexibel arbetsplats i fantastisk miljö!

Högst upp i Sockerbruket 17 erbjuder vi dig en flexibel arbetsplats med access till hela 210 kvm, konferensrum, kaffemingel, härliga AW & workshops samt snabbaste bredbandet i stan nya fantastiska kollegor bjuder vi på.

1750 kr/månad inkl allt.

 

Fast skrivbordsplats med havet som granne

Vår kanske bästa skrivbordsplats är nu ledigt. Bra förvaring och ostört läge med oslagbart pris vid Sockerbruket 17.

1 fast skrivbordsplats med förvaring = 2 000 kr + moms i månaden inkl kaffe, utskrifter och kollegor.  Givetvis har lokalen konferensrum & vi på Win Win ordnar allt ifrån workshops till AW. Hela lokalen är på ca 210 kvm i etage med egen terass och vidsträckt utsikt över majorna.